Om oss

Vårt uppdrag

På Bopdoo, är vår vision enkel: att bli den främsta online-elektronik säljaren genom att tillhandahålla ett enastående urval av de allra bästa prylarna, en oslagbar shoppingupplevelse, snabb leverans och exceptionella kundservice som överträffar förväntningarna.
 
För oss är kunden alltid kungen. Vår totala engagemang för kunderna låter oss att arbeta nära tillsammans med varje kund. När du köper hos oss, är försäljningen inte slutförd när vi skickar din beställning, den är klar när du är helt nöjd.
 
Omfattande urval
Bopdoo specialiserat sig på hemelektronik, prylar och män mode. Vår katalog växer ständigt med det allra senaste och coolaste prylar läggs varje dag så att du får din tech fix.
 
Snabba leveranser
Bopdoo erbjuder snabba leveranser på varje enskild order. 1-3 dagar med DHL Servicecenter. Så allt du behöver göra är att shoppa, ta emot och njuta av din beställning i stil.
.
Exceptionell kundservice
Vi tar din tillfredsställelse på allvar. Vi erbjuder en professionell, engagerad service för varje enskild kund, oavsett orderstorlek. Vår support svarar på dina frågor snabbt och löser eventuella problem smärtfritt för dig som kund.

 

Bopdoo © 2021