Leverans

Leverans
 
En order avseende en produkt som finns i lager som mottas före klockan 16.00 en vardag expedieras i regel samma dag.
 
Leveranstid som anges till 1-2 dagar i webbutiken innebär att Bopdoo.se normalt kan skicka varan inom 2 dagar efter beställning. Lagerstatus "Beställningsvara" innebär att varan kan ha en längre leveranstid. Om en leverans är försenad meddelar Bopdoo.se dig om detta genom meddelande till den e-postadress du angivit. Information lämnas även om ny leveranstid. Du har rätt att häva köpet utan kostnad om du inte accepterar den nya föreslagna leveranstiden genom att kontakta Bopdoo.se på info@bopdoo.se
Din order levereras till närmaste utlämningsställe om kollit väger under 20 kg. Kollin med vikt mellan 20-35 kg lämnas på postterminal eller åkeri. Pall eller gods med vikt över 35 kg lämnas på tunggodsterminal. Observera att hemkörning inte ingår i fraktpriset för DHL Servicepoint
 
Notera att varor inte kan avhämtas hos Bopdoo.se. Order hos Bopdoo.se kan inte heller dellevereras. Bor du längs lantbrevbärarlinje kan du inte beställa varor med Hempaket.  
Om paket ska lösas ut får du via avisering information om var och när paketet ska lösas ut. Bopdoo.se står risken för varan tills varan är utlämnad till dig. 
Leverans kan endast ske inom Sverige.
 
Outlösta paket debiteras en avgift om f.n. 313 kr (inklusive moms) för att täcka Bopdoo.se:s kostnader för frakt och administration. Observera att om du ångrar ditt köp och vill returnera varan, måste du först hämta ut varan och därefter returnera den i enlighet med dessa villkor. 
Bopdoo © 2021